Acest website foloseste "cookie"-uri care sunt stocate pe calculatorul tau.Prin continuarea navigarii in site, declari ca esti de acord sa folosim "cookie"-uri. Pentru mai multe detalii acceseaza Termeni si conditii
Acasa
Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET Optimizata pentru SERVICE AUTO
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
SOFT LICENTIAT
SERVICII
PRODUSE IT

Contabilitate
Contabilitate
Contabilitate
Pret :400.00 Lei cu TVA (322,58 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Contabilitate
  DESCRIERE

Asigura toate operatiunile contabile ale firmei inclusiv editarea balantei; prelucrarea se poate face direct cu balanta pe ecran , notele contabile înscriindu-se direct în jurnalul operatiunilor ; manipularea sumelor se face prin selectare fara a mai fi nevoie sa se introduca din nou sumele (se evita astfel greseli frecvente) ; o data un jurnal al operatiunilor înscris corect , acesta poate fi transferat în oricare din lunile anului , înlocuindu-se numai data si sumele; permite introducerea facila a notelor contabile, preia datele direct din jurnal , executa închiderea automata a balantei dupa o schema definita de utilizator , genereaza fisa contului cu tiparirea acesteia , arhiveaza , corecteaza si avertizeaza anumite greseli; situatiile contabile se pot obtine atât lunar cât si pe o perioada dorita; planul de conturi si notele contabile sunt cu totul la dispozitia utilizatorului putând fi cu usurinta modificate; o modificare într-o luna anterioara se reflecta în toate situatiile pâna la zi; pot fi salvate note contabile tip pentru a fi incluse în jurnalul operatiunilor din luna de lucru; eliminarea unei note contabile atrage refacerea automata a balantei; poate sa importe date din aplicatiile Gestiune de întreprindere sau Gestiune comerciala fara a mai fi necesara contarea; ordonarea cronologica a notelor contabile se face printr-o simpla apasare de buton.

Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (in limita a 25 euro se preda totul la cheie).
Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows XP, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 150 lei/an.

 

mai multe detalii noutati update 05-01-2016

Cauta

Cauta si comanda

Utile

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
Proiect de fuziune publicat la data de 05.11.2018
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2019 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro