Acest website foloseste "cookie"-uri care sunt stocate pe calculatorul tau.Prin continuarea navigarii in site, declari ca esti de acord sa folosim "cookie"-uri. Pentru mai multe detalii acceseaza Termeni si conditii
Acasa
Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET Optimizata pentru SERVICE AUTO
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
SOFT LICENTIAT
SERVICII
PRODUSE IT

Soft/program pt. CASA DE AMANET
Soft/program pt. CASA DE AMANET
Soft/program pt. CASA DE AMANET
Pret :400.00 Lei cu TVA (322,58 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Soft/program pt. CASA DE AMANET
  DESCRIERE

Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET, complet, licentiat, foarte usor de utilizat - asigura editarea mai multor tipuri de contracte (cu recalculare de comision, fara recalculare de comision, cu plata anticipata a comisionului, contracte speciale-pentru auto, contracte promotionale, contracte recalculabile/nerecalculabile cu amanarea platii comisionului la prelungire, etc.), urmarirea, prelungirea, inchiderea, vizualizarea si tiparirea acestora. Editeaza si tipareste registrul de casa, inventarul materialelor si al aurului, jurnalul vanzarilor, inchiderilor, prelungirilor si lichidarilor, al contractelor emise, jurnalul operatiunilor cu metale pretioase, jurnalul contractelor neonorate, fluxul financiar(cash flow), recuperarile de creante, documentele de sfarsit de zi/luna precum si multe alte rapoarte. Tipareste contractul de amanet pe orice tip de imprimanta (inclusiv duplex). La cerere, se poate lega cu orice casa de marcat uzuala si interconecta cu un soft specializat de vanzare bijuterii si/sau electronice.

Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows XP, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 150 lei/an.

Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (in limita a 25 euro se preda totul la cheie).

Pentru mai multe puncte de lucru se poate implementa cu succes o procedura de fidelizare clienti (baza de date pe server cu posibilitati multiple de acces, interfata de fidelizare, server dedicat, etc.).

mai multe detalii noutati update 01-10-2018

Cauta

Cauta si comanda

Utile

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
Proiect de fuziune publicat la data de 05.11.2018
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2019 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro