Rapid, eficient, sigur, RESTAURANT-TOUCH  PANEL GESTIUNE ofera utilizatorilor o interfata facila, prietenoasa, imbinata eficient cu un set complex de rapoarte.

          RESTAURANT-TOUCH  PANEL GESTIUNE combina rapiditatea si eficienta in utilizare cu facilitatea operarii datorata unei interfete prietenoase, intuitive, disponibila in limba romana.

         Dispunand de module diverse realizate in mod profesional pe baza unei indelungate experiente, RESTAURANT-TOUCH  PANEL GESTIUNE satisface cele mai exigente solicitari ale clientilor. Este ideal pentru cluburi, restaurante si baruri.

         Utilizeaza conceptul de tranzactie (specific aplicatiilor de manevrare a bazelor de date) in sensul ca un numar oarecare de blocuri (deschiderea unei comenzi, inchiderea acesteia, transmiterea comenzilor si inregistrarea acestora, etc.) le trateaza ca pe o singura entitate. Astfel NU pot exista "jumatati de drum" in sensul ca unele se aplica si altele nu. Aplicatia salveaza fiecare operatiune executata. 
 In cazul in care sistemul "cade" aplicatia se autoverifica si operatiunile neexecutate complet (in cazul in care nu le poate reface) le elimina.
La prima intrare in aplicatie , o data pe zi, se face o copie a bazei de date in subdirectorul "Views" - in functie de resursele sistemului dvs. aceste copii trebuiesc sterse progresiv.

Operarea se face cu mouse-ul sau prin apasare pe un ecran senzitiv - touch screen(de preferat- are impact pozitiv asupra clientilor).
Starea unei mese este indicata prin culoarea sa.
In varianta standard deserveste 2 loctii(ex. salon si terasa dar se pot redenumi si altfel) a cate 40 mese fiecare, 60 categorii si 2160 produse distincte
Permite vanzarea in flux continuu specifica coffee shop-urilor si restaurantelor cu autoservire(impinge tava).
Selectia ospatarilor/casierilor se face pe baza unui cod si  nume.
Fiecare ospatar poate marca doar pe numele lui.Daca se doreste ca un singur operator sa marcheze, acest lucru este posibil.

PERMITE

Marcaj produs nou in nota;
Marcaj produs deja existent (ex. inca 2 beri);
Stergere produs inca nemarcat;
Stergere produs deja marcat (cu parola supervisor);
Emitere nota de plata INTERMEDIARA (pe baza careia se emite bon fiscal);
Retur de produs cu raportarea acestuia pe ospatar/casier;
Emitere nota de plata (bon fiscal pe case de marcat obisnuite-peste30 tipuri);  
Promotie la masa (cu parola supervisor);
Moduri de plata multiple (card , cash, tichet, voucher);
Vanzarea in flux continuu specifica coffee shop-urilor si restaurantelor cu autoservire(impinge tava);
Emitere comanda BUCATARIE, BAR, COFETARIE,  (prin imprimanta departamentala-daca se doreste);
Rapoarte pe fiecare comanda cu data ora si minutul comenzii precum si durata;
Centralizare vanzari pe departamente;
O utilizare de la simplu la complex;
Etc. (este posibil ca aplicatia sa contina mai multe facilitati decat cele prezentate dar niciodata mai putine.);


Atentie!
 • Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (achizitia acestui pachet presupune  softului  la cheie)
 • Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows 7, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 250 lei/an (nu este cuprinsa in abonament trecerea de la neplatitor TVA la platitor si viceversa, acestea facturandu-se separat cu 250 lei; de asemenea abonamentul include maxim o reinstalare de soft/an, restul se factureaza cu 25 euro la cursul zilei).
 • Instalarea se face pe hardware-ul dvs.
 • Write a review

  Note: HTML is not translated!
     Bad           Good

  Touch Panel Gestiune ->Soft/program pt. Restaurant/Cafenea/Bar

  • 850.00Lei

  • Ex Tax:850.00Lei

  Tags: Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune